iroda@mvfk.hu

adotanacsadas

Adótanácsadás

ADÓÜGYEK ÉRTHETŐEN!

Ha részletekbe menő és közérthető adótanácsadásra vágyik!

 

Szeretné adózással kapcsolatos ügyeit nemcsak tudomásul venni, de annak mikéntjeit is megérteni? Szeretné tudni milyen kiaknázható lehetőségek vagy épp adókockázatok rejlenek egy új projektben vagy egy profilváltásban? Olyan szakértőt keres, aki igazán jártas az adózási kérdésekben és azonnali megoldást tudna kínálni problémáira? Akkor kérjen tőlünk ajánlatot!


Mit nyújtunk?

Melyik adózási forma lenne a legjobb? Mi a teendő adóellenőrzés előtt? Hogy fogjon bele a vagyontervezésbe? Vajon megfelelnek a szerződések a hatályos jogszabályoknak? Gyakorlott szakemberekkel, egyénre szabottan, részletes és mindenre kiterjedő adótanácsokkal látjuk el Önt! Segítünk, hogy alapításkor adótakarékos adózási formára essen a választás. Már működő cég esetében pedig felkészítjük Önt és vállalkozását egy esetleges adóellenőrzés sikeres lezárására.


Kik nyújtják mindezt?

A szakág specialitása miatt nem elég csak adótanácsadónak vagy csak ügyvédnek lenni! A hatékony adójogi struktúra kiépítéséhez adójogi adótanácsadó ügyvédre vagy adójogi szakjogászra van szükség! Mi az alaposság elvét valljuk, éppen ezért tapasztalt ügyvédek, képesítéssel és rálátással rendelkező adótanácsadó kollegák állnak az Önök rendelkezéseire!


Hol találhat meg minket?

A keleti régióban két városban vagyunk jelen, az egyik Nyíregyháza, a másik pedig Debrecen. Azoknak is állunk segítségükre, akik más településen működnek.


Mennyiért?

Ahány vállalkozás, annyi szokás! Ebből kifolyólag erre a kérdésre konkrét válasszal nem lehet szolgálni. Egy biztos, hogy egy általános tanácsadást 35 000,- Ft + Áfa óradíjért végzünk. Ebben az egy órában azonban lerántjuk a leplet valamennyi adózási kérdésről, így Ön alapos és pontos ismeretekkel felvértezve láthatja el adóügyi feladatait. Ha pedig szeretne még mélyebbi ismeretekre szert tenni, akkor egyeztetést követően egyedi árajánlattal várjuk Önt, amibe beleszámítjuk az előzetes egyeztetés óradíját is!

 

 

 

EGYEZTESSEN IDŐPONTOT IDE KATTINTVA!

 

 

 

 

 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat