iroda@mvfk.hu

cegalapitas

Cégalapítás, cégmódosítás

 

A CÉGALAPÍTÁS ÉS CÉGMÓDOSÍTÁS ARANYSZABÁLYAI

amit tudnia kell a sikerhez

 

Egy vállalkozás korántsem a cégalapításánál kezdődik! Az igazi kihívást az odáig vezető úton való sikeres végigjutás jelenti, hiszen olyan döntéseket kell meghozni, amelyek hosszú távon befolyásolják majdani cégünk sorsát. Milyen lépésekből áll és mi előzi meg a cégalapítást? Hogyan lehet céget módosítani meglepetések nélkül? Tőlünk mindenre választ kap!


Cégalapítás és cégmódosítás

A cégalapítását célszerű minden oldalról jól átgondolni. Elég egy rosszul megválasztott adózási forma, egy rossz cégnév, egy rossz helyre tett X vagy egy kötelezően csatolandó nyilatkozat elmaradása és oda a cégbejegyzés! Másrészről mégha sikerül is el-, illetve túljutni a cégbírósági bejegyzési mizérián, a cégalapítás folyamata itt még nem ér véget!
Mi a cégalapítást rendkívül komolyan vesszük! Éppen ezért garanciával és nyitott kérdések nélkül, részletekbe menő, ha kell többórás tanácsadás keretében készítjük fel Önt megalakulásra váró vagy már létező vállalkozásával kapcsolatban felmerülő minden eshetőségre! Rávilágítunk a vállalkozás indítás, cégmódosítás érzékeny pontjaira és segítünk megérteni a folyamatok mikéntjét. Várható árbevétel kalkulációval megmutatjuk mekkora profitvárakozással élhet majd. Elmondjuk, mire kell figyelni cégmódosításnál, hiszen ésszerű és üzleti érdekeket szolgáló döntésekre itt égető szükség van! Velünk mindez hatékonyan, gyorsan és egyszerűen levezényelhető!


Kik vagyunk mi?

A jogilag kifogásolhatatlan és személyre szabott megoldásokhoz kivétel nélkül gyakorlott és praktizáló cégjogászok, ügyvédek biztosítják a tudást és szakértelmet. A szakemberek ügyvédi felelősségbiztosítással is rendelkeznek. Nálunk mindenki a hagyományos munkakörét tölti be, a titkárnő az adminisztrációért, az ügyvéd pedig az effektív munkáért felel! Ha Önnek is számít a pontosság és az, hogy bármikor számíthasson segítségre, akkor nálunk a helye!


Mennyiért?

A vállalkozási és adózási formák gazdag palettája miatt különböző csomagokat állítottunk össze, hogy Ön a legjobb döntést tudja meghozni:

Cégalapítás alap csomag: 65 000,- Ft + Áfa
Jól jönne egy kis iránymutatás a cégalapításnál? Formaváltáson gondolkodik cégénél, de nem tudja, mire figyeljen? Akkor Önnek az alapcsomag a legjobb választás! Könnyedén emészthető, de átfogó tanácsok mindenkinek!

Cégalapítás prémium csomag: 120 000,- Ft + Áfa
Szeretne mélyebb vizekre evezni a cégalapítás, az adózási formák és az adóügyek tekintetében? Akkor érdemes szintet ugrani és a prémium csomagot választani. Ami a legjobb, hogy 3 HÓNAPIG INGYENES a KÖNYVELÉS!

Cégalapítás platina csomag: 295 000,- Ft
Most lép be először a másik oldalon a versenyszférába? Szereti, ha minden gördülékenyen és hibátlanul zajlik, ezért a cégalapítással járó minden kisebb-nagyobb feladatot is inkább profikra bízná? Semmi akadálya! A platina csomag a cégalapítástól, az adótanácsadáson, védjegybeszerzésen, domain regisztráción keresztül az alapvető a működéshez szükséges dokumentumok, szerződéstervezetek készítéséig mindent magába foglal.

 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

 

 

 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat