iroda@mvfk.hu

havidijas-tamogatas

Havidíjas támogatás

Egy Önkormányzatnak szakértőnek kell lennie, felkészültebbnek a helyi vállalkozóknál, de ehhez kapacitásra van szüksége, folyamatos képzésekre, háttértámogatásra, ami nem mindenhol van meg.


Mi erre a problémára a következő megoldási javaslatokat alakítottuk ki:

  • Havidíjas közbeszerzési tanácsadás/lebonyolítás, ha több eljárást bonyolítanak le, érdemes lehet eseti díjas tanácsadó helyett a beszerzési koordinátor szolgáltatásunkat választaniuk, amely kiterjed a közbeszerzési értékhatár alatti beszerzésekre is, időzítjük az előre látható beszerzéseket, meghatározzuk az egybeszámítandó beszerzéseket, folyamatosan frissítjük a közbeszerzési szabályzatot, stb.
  • Havidíjas adatvédelmi tanácsadás, adatvédelmi tisztviselői szolgáltatás, ebben az esetben Önöknek semmi dolga, mi vállaljuk a felelősséget a teljes adatvédelmükért.
  • Kiszervezett Belső ellenőri szolgáltatás
  • Havidíjas jogi tanácsadás: rendelkezésre állunk, bármilyen jogi témájú kérdést megválaszolunk, tájékoztatást nyújtunk a jogszabály változásokról, részletesen kifejtve annak hatását.


Miért éri meg a havidíjas csomag?

  •  Mert kérésre tartalmazza, mindegyik havidíjas szolgáltatást, vagy bármelyiket külön-külön.
  • Mert egy jelenleg élő problémára reflektál, a jelenleg meglévő jegyzői állomány nagyon jó a saját szakterületük kivalló szakemberei, azonban egyre nehezebb őket pótolni, mi a jegyzői teendőket nem tudjuk ellátni, de a bizonytalanabb kezdő jegyző kollégák mögé tudunk állni teljes szakértelmünkkel és apparátusunkkal, ez megnyugtató a jegyzőnek, a polgármesternek, a képviselő testületnek!
  • A havidíjas csomagjaink a legtöbb esetben a kis költségvetésű Önkormányzatoknak is kiváló, mivel ebben az esetben nem egyszerre egy nagyobb kiadás terheli a büdzsét, 12 részre szétbontva sokkal könnyebb kifizetni, sőt, a legtöbb esetben a beszerzés már rég lezárult, vagy az adatvédelmi dokumentumokat már rég kialakítottuk, de a díja még nem is esedékes teljes egészében.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat