iroda@mvfk.hu

jogiaudit

Jogi Audit

 

MIRE VALÓ A JOGI AUDIT?

 

A jogi audit nemcsak a törvényes működés nélkülözhetetlen feltétele, nemcsak egy jogszabályi kötelezettség, melynek eleget kell tenni, hanem a sikeres, jövedelmező vállalkozás kritériuma is. A jogszabályi rendelkezéseknek való megfelelés képességének biztosítása külső szemlélőért kiállt!


Mikor jó a jogi audit?

Közeleg egy adatvédelmi audit vagy egy NAV ellenőrzés? Ugyanakkor nemhogy a folyamatosan változó jogszabályoknak való megfelelés, de még a napi működés fenntartása, a feladatok hatékony ellátása is óriási erőbedobást igényel?
Részletes elemzést folytatunk annak érdekében, hogy megvizsgáljuk cég helyesen értelmezte-e és ültette-e be a gyakorlatba a vonatkozó jogszabály rendelkezéseit. Megnézzük, hogy a megvannak-e a szükséges dokumentumok, valamint hogy azok előírásszerű tartalommal bírnak-e.

Amellett, hogy átnézzük az Ön működését és segítünk kijavítani a hibákat, garanciát is vállalunk a sikerre! Így Ön akkor is makulátlanul és eredményesen tudja lezárni a hatósági vizsgálatot, ha az az audit ellenére mégis hiányosságot tár fel.

A megállapításokon túl konkrét javaslatokat is teszünk Önnek, hogyan fokozhatja az általános és speciális jogszabályi megfelelőséget.


Kik nyújtanak Önnek segítséget?

A jogszabályi megfelelés kényes és érzékeny téma, ezért csak a legkiválóbb, felelősségbiztosítással praktizáló ügyvédek és könyvelőkre bízható a jogi audit ellátása. Biztosítékként még a Magyar Vállalkozásfejlesztés Központ Zrt. is rendelkezik egy igen magas felelősségbiztosítással, így Ön nyugodtan várhatja az ellenőrzést.


Hol és hogyan érhető el a jogi audit?

A jogi audit szolgáltatást országosan nyújtjuk. Bizonyos esetekben a helyszíni felmérésre és az irodai egyeztetésre is szükség lehet. Erre a nyíregyházi, debreceni vagy budapesti irodánkban kerül sor.


Mennyibe van egy jogi audit?

Nem árulunk zsákbamacskát, de látatlanba nem tudunk konkrét árajánlattal előállni. A szolgáltatás pontos díját a megfelelő információk birtokában, a munka megkezdése előtt közöljük az ügyféllel. Pluszköltségek, plusz órák vagy épp változtatásoktól mentesen!

 


KÉRJEN AJÁNLATOT!

 

 

 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat