iroda@mvfk.hu

kozbeszerzes-tenderkezeles

Közbeszerzés, tenderkezelés

Kinek és mikor kell közbeszerezni, tendert készíteni?

A közbeszerzés és tenderkészítés szabályai

 

Az elmúlt két évben jelentős változások történtek nemcsak az adatvédelem, de a Kbt. vonatkozásában is. Lazultak a kiírás feltételei, pontosabban a szerződés becsült értékénél az ÁFA nélküli minimális értékhatár, ami 2017 óta 15 millió Ft-ra nőtt. Konkretizálták, a támogatás fogalmát és az ajánlatkérés körülményeit. Igen ám, de mit jelent ez konkrétan a gyakorlatban? Mi folyamatosan nyomon követjük a változásokat, így mindig napra kész információkkal és hasznos tippekkel tudjuk ellátni Önöket!


Szolgáltatásunk

Garantált profi közbeszerzés, legyen szó akár ajánlatkérőkről, akár ajánlattevőkről, akár tenderfigyelésről. Elmagyarázzuk a közbeszerzés és tenderkészítés aranyszabályait. Eloszlatjuk a gazdasági szereplőkre előírt kizáró okok körül összegyűlt sötét felhőket. Elmondjuk, mire kell figyelni az ajánlatérőknek az árbevétel minimumkövetelményeinek meghatározásánál. Tisztába tesszük, mikor is kell teljesítési vagy jól teljesítési garanciát felmutatni.
 

Tanuljon profiktól

Tapasztalt és mindenre felkészült tanácsadókkal, szakjogászokkal a fedélzeten állunk minden kérdés és probléma elébe. Vezető partnerünk egyszerre testesíti meg KÖZBESZERZÉSI SZAKJOGÁSZUNK és FELELŐS AKKREDITÁLT KÖZBESZERZÉSI SZAKTANÁCSADÓNK, ami jelenleg a közbeszerzési szakmában szerezhető LEGMAGASABB KVALIFIKÁCIÓ.


Kommunikáció

Az egész országban elérhetők vagyunk! A közbeszerzés és tenderkészítés nem helyhez kötött, ezért online vagy telefonos megkeresésre és tanácsadásra is van lehetőség! Amennyiben Ön szívesebben élne a személyes konzultáció lehetőségével, úgy egyeztetésre térjen be nyíregyházi, debreceni vagy budapesti irodánkba.


Legjobbat a legjobb áron!

Az ilyen magas szinten kvalifikált szakemberek között Mi az egyik, ha nem a LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNYT tudjuk felmutatni Önnek! Nálunk a minőségi, részletekbe menő tanácsadás a cél, a kevésbé kvalifikált szakemberekkel nem kívánunk árversenybe bocsátkozni.


Amit garantálunk, hogy tanácsadásunk után mindennel tisztában lesz, ami a közbeszerzésnél és tenderkészítésnél fontos. Felejtse el a feleslegesen futott köröket és az információzavart.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT, KÉRJEN VISSZAHÍVÁST:
 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.RENDBENSzabályzat